Boxes & LabelsNyheter Affärsansvarig Säljare

Test

På Boxes & Labels erbjuder vi tjänster och helhetslösningar och inom förpackning och etikettering med toppmoderna produktionsanläggningar i Borås och Olsfors.

kvinna i porträtt mot grå bakgrund

Vi ska driva den digitala utvecklingen i vår bransch. Vill du vara med i en roll som Affärsansvarig Säljare – Mjukvarutjänster?

Om rollen

Vår kärna är förpackningar och etiketter, men vi erbjuder mycket mer. Vi har innovativa mjukvarulösningar för att märka och förpacka våra kunders produkter. Potentialen är enorm, och det är här du kommer in i bilden. Som Affärsansvarig Säljare tar du helhetsgreppet om försäljning av våra mjukvaru- och etiketteringslösningar. Det kan vara allt från programvara till molnbaserade system för att hantera etikettutskrifter åt våra kunder.

Du förväntas vara med och både forma och genomföra försäljningsstrategier samt bygga långsiktiga affärsrelationer. Som Affärsansvarig Säljare är du drivande i att omvandla marknadens behov till faktiska lösningar för våra kunder. Detta med stöd av ett starkt backoffice team och våra mjukvaruspecialister.

Uppdraget inkluderar resor inom Sverige, men din närvaro på vårt kontor i Borås och/eller Olsfors kommer också att vara viktig.

Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi letar efter dig med erfarenhet inom tjänsteförsäljning, gärna inom mjukvarulösningar eller system. Branschbakgrund är mindre viktigt för oss; det som verkligen betyder något är din passion för teknik, affärsutveckling och att arbeta i en roll som ger dig hög självständighet. Om du har erfarenhet av integrationer och konfiguration av mjukvarutjänster är det helt klart en fördel men inget krav.

Denna roll kräver en proaktiv inställning och en kommersiell ådra. Att kunna utveckla befintliga relationer och etablera nya är avgörande, vilket innebär att din förmåga att kommunicera effektivt på olika nivåer inom en organisation blir viktigt.

Du är en mycket van IT/systemanvändare och behärskar såväl svenska som engelska väl.

Vi erbjuder

Som en del av vår framåtriktade koncern kommer du att ha stor påverkan på företagets utveckling. Vi är engagerade i att utveckla både våra medarbetare och verksamheten, och denna tjänst är perfekt för dig som älskar att mixen av tekniska lösningar, relationer och affärer.

Så, vill du vara med och bygga framtiden tillsammans med oss?

Denna rekrytering genomförs tillsammans med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Elin Dresch på 072 214 23 87.

Sök tjänsten nu

Skicka in din ansökan på https://www.stellaab.se/lediga-jobb/ledigt- jobb/affarsansvarig-saljare/254356. Vi välkomnar ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan.

Om oss

Vi är ett bolag som är en sammanslagning av två bolag, Boxon Production AB och Specialwell J&J AB som numera heter Boxes & Labels. Bakom bolaget står två entreprenörer som har en lång framgångsrik bakgrund samt Boxon Group AB med huvudsäte i Helsingborg. Bolaget har ca 80 anställda på två driftsställen, Borås och Olsfors och med en omsättning på ca 180 Mkr.