Boxes & LabelsNyheter Årets företagare i Bollebygd 2024

Årets företagare i Bollebygd 2024

Företagarna i Bollebygd har utsett oss på Boxes & Labels till årets företagare i kommunen.

Dennis, Kalle, Boxes & Labels

Vi är stolta och glada över utmärkelsen som visar att vi gör väldigt mycket rätt saker. Priset är resultatet av en medveten satsning som tagit oss från en omsättning på 18 miljoner kronor till 250 miljoner. Förstklassiga lösningar och kompetent personal är två centrala delar av vårt framgångsrecept.

Boxes & Labels är, och kommer alltid att vara, ett lagarbete. Nu fortsätter vi resan tillsammans med våra kunder, personal och samarbetspartners. Ni är alla en del av det här priset. Tillsammans leder vi framåt.

Juryns motivering:

Årets vinnare har framgångsrikt utvecklat sitt bolag och det senaste året visat en exceptionell förmåga att kombinera innovation med hållbarhet, vilket har resulterat i betydande framsteg för företaget och positiva effekter för hela kommunen.

Genom sin drivkraft och engagemang ihop med innovation, hållbarhet och ekonomiskt tillväxt har företaget visat vägen för framtidens företagande.

Det är med stor glädje vi i Företagarnas lokalavdelning här i Bollebygd ger utmärkelsen Årets Företagare i Bollebygds kommun 2024 till, Dennis Artursson & Kalle Järnfors som driver Boxes & Labels.

Kalle, Boxes and Labels

Produktionschef

Kalle Järnfors

+46 70 6485587 kalle@boxlabel.se