Boxes & Labels

Om oss

Vi kan boxar och etiketter och skapar smarta lösningar som leder till ökad effektivitet och lönsamhet. Där andra ser problem ser vi lösningar och möjligheter.

Boxes & Labels

Vem vi är

Vi ser saker på nya sätt. Utifrån din idé hittar vi tillsammans smarta lösningar. Vår styrka är att skapa kundunika lösningar för förpackningar i wellpapp med olika typer av märkning. Att kombinera förpackningar och etiketter till ett helhetserbjudande. Lägg därtill hög specialkompetens när det gäller effektiv produktion, konstruktion och design på både förpacknings- och etikettssidan. Addera sedan programvaror för såväl utskrifter som spårning och vi är ett självklart val. En partner som är med dig hela vägen och driver dig framåt. Men också oss själva. Vi strävar efter att ständigt utveckla och utmana. Tänka utanför boxen. Nöjer du dig heller inte att tänka utanför boxen är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Vad vi vill

På Boxes & Labels brinner vi för att förändra och skapa hållbar tillväxt. Och vi gör det tillsammans med våra kunder. En process där vi är prestigelösa och arbetar mot gemensamma mål. Förändring handlar mycket om vad vi vill uppnå. Tillsammans. Men det handlar också om att skapa förutsättningar för stabilitet. Om att genom smarta val förändra och utveckla för att göra vardagen enklare, snabbare och smartare. Mer flexibel. Och dessutom lite snällare mot miljön.

Några av våra kunniga medarbetare

Vår allra största styrka är förstås våra anställda, där var och en av oss har gedigen kunskap inom sina respektive områden. Nedan ser du några av våra drygt 60 kunniga medarbetare.

Boxes & Labels, Marléne Lindeblom

Produktspecialist Label

Marléne Lindeblom

+46 70 9220986 marlene@boxlabel.se

Boxes & Labels, Mikael Olsson

Produktspecialist Boxes

Mikael Olsson

+46 72 4026720 mikael.o@boxlabel.se

Boxes & Labels, Lars Dyne

Produktspecialist Boxes

Lars Dyne

+46 72 0503930 lars@boxlabel.se