Boxes & Labels, Tjänster
Boxes & LabelsTjänster

Tjänster

Vi erbjuder olika typer av tjänster för att optimera era förpackningslösningar. På så sätt skapar vi tillsammans effektivitet och lönsamhet.

Konstruktion & design

Konstruktion & design

Hur ser era behov och önskemål ut för lådor och etiketter? Våra specialister på konstruktion- & designavdelningen arbetar dagligen med att ta fram kundunika förpackningslösningar. Vi kan också göra en total översyn och optimering av ert förpackningsflöde. En unik lösning är ofta det bästa alternativet när behov som fyllnadsgrad, tid att packa och transportsäkerhet är avgörande eller när design, färg och materialval är tongivande ur ett marknadsföringsperspektiv.

Design & Prepress

Design & prepress

Starka varumärken bygger förtroende och ger möjlighet till marknadspositionering. Vår designavdelning har stor erfarenhet av design- och profilarbete och hjälper er att ta fram etiketter som på bästa sätt speglar och kommunicerar ert varumärke. Vi arbetar med formgivning av den grafiska delen, med eller utan kundens byrå. På så vis erbjuder vi hela paketet – från design till leverans av färdiga etiketter. Inte minst erbjuder vi unika lösningar inom etikett- och märkningskoncept.

System & integration

System & integration

Vi har både kunskapen och redskapen för att hjälpa våra kunder med integration av informationsflöden för utskrift av etiketter. Lösningen kan vara allt från en programvara som installeras lokalt till att ni använder någon av våra molnbaserade system för att hantera etikettutskrifter.

Etikettsystemet Tracy

Tracy är en molnbaserad tjänst för utskrift och hantering av etiketter. Tjänsten passar företag med större flöden och behov av total kontroll över sina etiketter och dess information. Tracy gör produktionen av etiketter spårbar från beställningstidpunkt och oavsett tillverkningsplats – hela vägen via distributörer till slutkund.

BarTender 30 days free trial

BarTender

BarTender står fram som en globalt erkänd mjukvarulösning för framställning och automatisering av en mängd identifieringsmaterial såsom etiketter, streckkoder, RFID-märken och plastkort.

Denna programvara erbjuder användarna avancerade och effektiva verktyg för att utforma olika typer av etiketter, inklusive de med streckkoder. Dessutom är BarTender utrustad med kraftfulla funktioner för automatisering och noggrann övervakning av hela utskriftsprocessen, vilket gör det till ett ovärderligt redskap för sina användare.

Ladda ner BarTender 30-dagars testversion

TeamViewer

TeamViewer

Hos Boxes & Labels erbjuder vi fjärrstyrd support via TeamViewer, en lösning som ger våra kunder snabb och effektiv teknisk assistans oavsett var de befinner sig. Våra experter kan enkelt ansluta till era enheter på distans för att diagnostisera och lösa tekniska problem. Denna tjänst är idealisk för att snabbt hantera IT-relaterade utmaningar, med funktioner som säker skärmdelning och filöverföring. Välj Boxes & Labels för pålitlig och professionell fjärrsupport som håller er verksamhet igång smidigt.

Ladda ner TeamViewer

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till någon av våra kunniga medarbetare som arbetar med tjänster. Fler kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.

Affärschef Printshop & Mjukvarutjänster

Mikael Andersson

+46 73 8488500 mikael.a@boxlabel.se

Boxes & Labels, Lars Borén

Programvaruspecialist Programvaror

Lars Borén

+46 70 3690530 lars.b@boxlabel.se

Boxes & Labels, Thomas Andersson

Grafisk Design

Thomas Andersson

+46 73 2011089 thomas@boxlabel.se