Boxes & Labels, Lådor

Lådor

Alla lådor är unika. Ingen är den andra lik. För att göra ditt val lite enklare arbetar vi med fem produktkategorier som bygger på FEFCO-standarden. Du hittar dom nedan.

Slitslådor

Slitslådor

Slitslådor är vår vanligaste låda och tillverkas vanligtvis i ett stycke. De levereras hopfogade, färdiga att användas och försluts i lock och botten lämpligt med tejp, klammer eller band. Hopfogningen kan fås med lim, klammer eller tejp.

Omslag

Omslag

Omslag levereras helt plana, i ett enda stycke, och viks sedan runt produkten. Därefter försluts de med tejp, klammer eller band. Ett omslag ger också ett bra skydd under transporter och säkerställer att innehållet varken böjs eller skrynklas. Omslag lämpar sig vid låga höjder och är ett kostnadseffektivt val.

Stansade lådor

Stansade lådor

Stansade lådor har nästan obegränsade möjligheter. De går att fås med låsflikar, avancerade inreden, öppningar eller hål i förpackningen, stansade tumgrepp och mycket, mycket mer. En låda behöver inte bara vara en låda. En wellpappförpackning från Boxes & Labels innebär möjligheter för dig och ditt företag, produkt och varumärke.

Inreden

Inreden

Inreden såsom förstärkningar, fackinreden, dynor och hörnskydd hjälper till att skydda och fixera produkten. Framförallt mot stötar vid transport. Inreden är särskilt lämpligt för känsliga produkter och skyddar mot till exempel repor och skador. Samtidigt ger inreden en bättre upplevelse när förpackningen öppnas.

Locklådor

Locklådor

Locklådor består alltid av minst två delar. De ger oftast en väldigt enkel fyllning och passar bra vid stora och tunga produkter då man enkelt kan anpassa lådan för att minimera lyft.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till någon av våra kunniga medarbetare som arbetar med lådor. Fler kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.

Boxes & Labels, Lars Dyne

Produktspecialist Boxes

Lars Dyne

+46 72 0503930 lars@boxlabel.se

Boxes & Labels, Mikael Olsson

Produktspecialist Boxes

Mikael Olsson

+46 72 4026720 mikael.o@boxlabel.se