Boxes & Labels, Etiketter
Boxes & LabelsEtiketter

Etiketter

Etiketter finns i alla olika färger och former. Och på samma sätt som oss människor kan de kommunicera olika saker. Därför erbjuder vi kanske marknadens bredaste utbud av etiketter.

Etiketter med tryck

Etiketter med tryck

Etikettens design blir allt viktigare. Ofta är etiketten en del av produkten och ska därför ha en hög igenkänningsfaktor. Med fokus på design, profil och etikettmaterial producerar vår egen designavdelning etiketter som på bästa sätt löser era behov och kommunicerar ert varumärke.

Ryttare

Visste du att vi på Boxes & Labels är ledande i Sverige på ryttare? Ryttare tillverkas i kartong och förseglas tillsammans med en påse, vilket blir ett tydligt och effektivt sätt att visa produkten och kommunicera ert varumärke.

Neutrala etiketter

Neutrala etiketter

Vi har ett stort sortiment av neutral/otryckta etiketter i flera material och storlekar. Vi lagerför även ett antal olika etiketter och kan på så sätt erbjuda snabbare leveranser. Dessutom erbjuder vi printer- och mjukvarulösningar som hanterar den variabla informationen. Vi vågar därför påstå att vi har etiketter som passar just era behov.

Transportetiketter

Transportetiketter

Vi erbjuder flertalet olika standardiserade transportetiketter – falsade, på rulle eller på ark för att passa just er skrivare. Alla våra transportetiketter uppfyller de normer och krav som användas av de flesta transportörer som exempelvis DHL, Postnord och Schenker.

Hängetiketter

Hängetiketter produceras i kartong, antingen på ark eller i rulle. Vi erbjuder även printer- och mjukvarulösningar som hanterar den variabla informationen.

Blisterkarta

Blisterkort

Blisterkort är ett stansat kort som omsluts av en blisterbubbla i plast. Det är en mycket tålig förpackning som visar hela produkten och som kommunicerar varumärket. Lägg till att vi också erbjuder printer- och mjukvarulösningar för hantering av den variabla informationen och du har en lösning för era kundunika behov.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till någon av våra kunniga medarbetare som arbetar med etiketter. Fler kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.

Boxes & Labels, Marléne Lindeblom

Produktspecialist Label

Marléne Lindeblom

+46 70 9220986 marlene@boxlabel.se

Johan, Boxes and Labels

Produktspecialist Printrar

Johan Vantaa

+46 70 6289477 johan@boxlabel.se

Boxes & Labels, Erika Wernersson

Affärschef

Erika Wernersson

+46 70 5690920 erika@boxlabel.se