Boxes & LabelsAbstracta

Abstracta

Abstracta i Lammhult är en pionjär inom det akustiska fältet som sedan 1972 arbetar med att skapa bättre ljudlandskap. Företaget finns i Lammhult, där deras möbler tillverkas. Kunderna, de finns i hela världen.

Abstracta
  • Kund Abstracta
  • Kontaktperson kund Birger Frisk
  • Tjänst i fokus Emballage och förpackningar
  • Kund sedan 2019

Sävsjösonen Birger Frisk är strategisk inköpare på Abstracta. Han började 2002 på företaget som inköpare och har genom åren haft olika funktioner, däribland produktionschef.
– På Abstracta arbetar vi med akustiska produkter för offentliga miljöer. Vi säljer främst via inredare, återförsäljare eller katalogföretag. Min roll innebär att jag har ansvar för våra leverantörer och hur vi ska arbeta tillsammans.

Sedan fyra år är Boxes & Labels Abstractas leverantör på emballage. Birger berättar:
– Redan för sju år sedan kom vi i kontakt med det som på den tiden hette Specialwell. Där och då startades en process som ledde till att nya Boxes & Labels blev vår emballageleverantör. Vi tyckte att de hade ett starkt erbjudande: Lite snabbare och lite mer flexibla än övriga leverantörer vi jämförde med. Det passade oss och våra behov bra.

"Boxes & Labels sköter oss som en premiumkund"

Boxes & Labels levererar all emballage till Abstracta. På senare tid även en del etiketter. Mer eller mindre alla Abstractas produkter är special, vilket gör att företaget tar fram kundunika emballagelösningar. Det ställer krav på snabba prover för att komma vidare med färdiga produkter. Här excellerar Boxes & Labels menar Birger:
– Snabbheten med prover imponerar. Men också hela processen – från prover till färdigt emballage. Det kan bli ändringar med mått och kvalitet, men de är alltid snabba så vi kan komma vidare i processen.

För att snabba på leveranserna ytterligare lagerhåller dessutom Boxes & Labels visst råmaterial.
– Boxes & Labels förvarar material till våra produkter som har större åtgång. Oftast tar de dock hem råmaterial och tillverkar efter order. Produkterna skickas sedan alltid från oss direkt till kund.

Mikael Olsson är Abstractas kontakt på Boxes Labels. Mikael besöker möbelföretaget cirka en gång i månaden. Därutöver är det mycket telefonkontakt. Birger uppskattar enkelheten i att arbeta tillsammans med Boxes & Labels.
– Den personliga servicen är viktig – tillsammans med snabbheten och flexibiliteten. Boxes & Labels sköter oss som en premiumkund, menar Birger.

På frågan om Birger kan rekommendera Boxes & Labels till andra företag är svaret både snabbt och enkelt.
– Ja det kan jag verkligen göra! Det har fungerat jättebra de här åren vi arbetat tillsammans, avslutar Birger.

Kontakta mig om du vill veta mer!

Boxes & Labels, Mikael Olsson

Produktspecialist Boxes

Mikael Olsson

+46 72 4026720 mikael.o@boxlabel.se