Ledigt jobb på Boxes & Labels
Boxes & LabelsTa chansen och sök jobb hos oss

Ta chansen och sök jobb hos oss

Vi söker ekonomichef med controllerinriktning i Borås / Hybrid. Sista ansökningsdag: 2023-01-29.

Boxes & Labels erbjuder kunder helhetslösningar och tjänster inom både förpackning och etikettering med två anläggningar i Borås och Olsfors. Vi drivs av visionen att skapa något nytt i vår bransch. För att nå dit behöver vi stärka vår organisation och vi hoppas att du vill vara med på resan!

Om rollen

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för att leda, följa upp och utveckla bolagens ekonomiarbete och team bestående av tre medarbetare.

Tjänsten har en tydlig inriktning på produktionsstyrning och stor vikt kommer att läggas vid att säkerställa en kostnadseffektiv produktionsprocess för verksamheten i Olsfors samt Borås. Arbetsuppgifterna kommer kännetecknas av såväl operativa som strategiska inslag där du även ansvarar för:

  • Budgetarbete och prognosarbete, kassaflödesanalys, analys av rörelsekapital, avskrivningar, lagervärdesanalys mm
  • Vara drivande i uppsättning av BI-system
  • Utveckla och upprätthålla korrekta produktionskalkyler
  • Analys och genomgång av månadsresultat
  • Driva utveckling- och förbättringsprojekt inom egna ansvarsområden
  • Agera stöd till VD/säljledning och produktionschef samt supportera operativa verksamheten finansiella frågeställningar.
  • Investeringskalkyl- och analyser

Som en viktig pusselbit i vår ledningsgrupp förväntas du bidra till att såväl sätta vår strategi som att vara med och realisera den. Du rapporterar till VD.

Placering är valfri mellan Olsfors och Borås. Hybridarbete är också en möjlighet.

Din profil

Vi söker dig, en civilekonom med erfarenhet från tillverkande bolag och som är stark inom ekonomi- och produktionsstyrning. Du har ett sunt ledarskap som du grundar på förtroende och involvering.

För att lyckas i det här uppdraget det viktigt att du är strukturerad, analytisk och har modet att ibland utmana och ifrågasätta. Vidare drivs du av att sätta dig in i verksamheten och affären för att kunna bidra utifrån ett helhetsperspektiv.

Som person är du drivande, kommunikativ och affärsmässig med intresse för att arbeta såväl operativt som strategiskt. Vi är på en utvecklingsresa och vill jobba tillsammans med medarbetare och chefer som är beredda att tillsammans göra jobbet för att nå våra mål

Du är obehindrad i svenska språket och hanterar engelska väl.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en bred och utmanande roll i en koncern med stark framåtanda. Vi vill hela tiden utveckla oss själva och verksamheten och det här är en perfekt tjänst för dig som vill ta ett nästa kliv i din karriär och få övergripande ansvar för en ekonomifunktion. Allteftersom att vi växer kommer även din roll utvecklas och det hoppas vi att du likt oss gillar.

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Då vi står inför jul och nyårshelg kan vi komma att återkomma till dig från och med januari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten här hos vår rekryteringspartner Stella.